Наслов

Педала Работилница | Основно одржување на Велосипедот
Локација: 
Педала
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 14 Септември, 2019 - 12:00

Контакт

Име и презиме: 
Педала

Научи како да залепиш гума, да подесиш кочници и брзини и дознај ги основите за вело анатомија, сето тоа користејќи ги алатите и знаењето на #Педала.
Овој пат на отворено во рамките на Цивика Мобилитас „Денот на граѓанските организации" кој ќе се одржи на платото во Старата Чаршија.

На работилницата ќе опфатиме:
1. > Вело анатомија
2. > Подесување на брзини
3. > Подесување на кочници
4. > Поправање дупната гума
5. > Справување со најчести проблеми

* Бројот на учесници е ограничен, а по принципот на прв дојден - прв услужен.

Педала ќе биде присутна за цело време на „Денот на граѓанските организации", од 10 до 16 часот, каде секој кој ќе дојде со велосипед, ќе може да си го провери велосипедот и да си го подмачка ланецот.

Ви благодариме на вниманието и што успеавте да прочитате се до крај.
Искрено ваши,
Педала.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook