Наслов

МТБ Државно првенство "XCO Студена Вода"
Локација: 
Куманово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 21 Јули, 2019 - 10:00

Контакт

Име и презиме: 
Oxygen Mountain Bike Club

Во организација на ПВК Оксижен и Велосипедска федерација во недела на 21.07.2019 во Куманово ќе се одржи натревар во планински велосипедизам.
Трката ќе се бодува за ранг листа и учество ќе земат голем број лиценцирани велосипедисти како и рекреативници.
Ве покануваме во недела да придонесете на масовноста на настанот и да присуствувате на најатрактивната патека во Македонија и со тоа да покажеме на светот дека планинскиот велосипедизам во Македонија има што да покаже !!!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook