Наслов

МТБ Берово 2019
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 24 Август, 2019 - 21:45

Контакт

Име и презиме: 
СПК Малешевска Корија-Берово

Припремите се во тек,
Деталите ќе бидат објавени наскоро.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook