Наслов

Меморијална велосипедска тура
Локација: 
Скопска Црна Гора
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 10 Февруари, 2019 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
Macedonian Bike Riders

Во недела 10 февруари меморијална велосипедска тура во сеќавање на Калина.
***Се вози преку Ченто-Стајковци-Црешево-Булачани-Раштак-Љуботен-Љубанци-Побожје-Кучевиште-Мирковци.Турата ќе заврши на градските гробишта во Бутел.Ќе одаддеме почит и положиме цвеќе во сеќавање на нашата другарка и пријателка,бајкерка и планинарка Калина.
***ЗБОРНИ МЕСТА: Универзална сала од 09.00 и Лук Оил во Автокоманда од 09.20.
***ЗАДОЛЖИТЕЛНО: ЗАШТИТНА КАЦИГА,РЕЗЕРВНА ГУМА,ЗИМСКА ВЕЛОСИПЕДСКА ОПРЕМА...
***ТЕЖИНА НА ТУРАТА: 6/10,Роуд тура.
***СЕКОЈ УЧЕСНИК ВОЗИ НА СВОЈА ОДГОВОРНОСТ И САМ Е ОДГОВОРЕН ЗА НЕСАКАНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ.
***Во случај на лоши временски услови турата се откажува.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook