Наслов

Мавровски Маратон 2018 / Mavrovski Maraton 2018
Локација: 
Маврово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 17 Јуни, 2018 - 09:00

Контакт

Мал маратон 43 км, голем маратон 92 км. 

Пријавувањето за Мавровскиот МТБ Маратон започна! Во првиот бран на регистрација, 01 - 28.02.2018 23:59:59, стартарината за големиот маратон изнесува 600 МКД, а за малиот маратон 350 МКД.

http://www.smartrace.club

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
 
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook