Наслов

Мавровска Тура
Локација: 
Маврово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 12 Октомври, 2014 - 07:00

Контакт

Име и презиме: 
Пробајк

МАВРОВО - СРЕЗИМИР - БРОДЕЦ - КРАКОРНИЦА - БОГДЕВО - ВРБЕН - МАВРОВО ----- 54км

На 12 Октомври се вози Мавровска тура од 53км со одлични пејсажи, убава и не многу тешка тура.

Се собираме кај салата Борис Трајковски во 07.00 часот за да тргнеме најкасно во 07.30 према Маврово.

Martina Mileva
Stevica Carapic

Мапа

На Facebook