Наслов

Кружок Дружба - Пештера Пешна
Локација: 
Македонски Брод
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 18 Март, 2018 - 06:30

Контакт

Почитувани кружочки ликови,

Ни тропа пролет на порти и ни вика правите што ќе правите,
во недела терајте точак.

Добро, ќе тераме и тоа во правец пештера Пешна.
Повеќе за дружбата како и пријавување на мејл: miltonkruzhok@gmail.com

Очекуваме да сте навремени во пријавувањето, како и секогаш,
односно да сте пријавени најдоцна до 16ти март (петок).

Сонца сте што ги почитувате зададените рокови ♥

Ајде.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
 
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook