Наслов

АлШар 2016
Локација: 
Кожуф
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 11 Јуни, 2016 - 08:00

Контакт

Име и презиме: 
Тиквешки Точакџии

Здружението Тиквешки Точакџии, има чест да Ве повикаат да учествувате на првиот отворен фестивал во недопрените предели на Кожув планина ,со посета и запознавање на мистериозниот АлШар.

,,Допри го сонцето-Откриј ја тајната за почетокот на светот''
-Голема Планинска велосипедска тура 52Км
-Мала Планинска велосипедска тура 28Км
-Планинарење
-Фамилијарен излет
-Ликовна колонија
-Културно забавна програма за време на целиот настан
Дополнителни детални информации за сите точки од програмата ќе бидат дополнително објавени.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.