Наслов

АлШар 2016
Локација: 
Кожуф
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 11 Јуни, 2016 - 08:00

Контакт

Име и презиме: 
Тиквешки Точакџии

Здружението Тиквешки Точакџии, има чест да Ве повикаат да учествувате на првиот отворен фестивал во недопрените предели на Кожув планина ,со посета и запознавање на мистериозниот АлШар.

,,Допри го сонцето-Откриј ја тајната за почетокот на светот''
-Голема Планинска велосипедска тура 52Км
-Мала Планинска велосипедска тура 28Км
-Планинарење
-Фамилијарен излет
-Ликовна колонија
-Културно забавна програма за време на целиот настан
Дополнителни детални информации за сите точки од програмата ќе бидат дополнително објавени.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook