Наслов

АлШар 2и19
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 6 Јули, 2019 - 16:00

Контакт

Име и презиме: 
Тиквешки Точакџии

Три години по ред ги откривавме Тајните на АлШар, 4-от ќе биде најтаинствен и најавангарден досега - АлШар 2и19 – 5-7 Јули ...

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook