Наслов

АлШар 2017-Допри го сонцето
Локација: 
Mrezicko
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 9 Јуни, 2017 - 16:00

Контакт

Здружението Тиквешки Точакџии, има чест да Ве повикаат да учествувате на вториот по ред отворен фестивал во недопрените предели на Кожув планина ,со посета и запознавање на мистериозниот АлШар.

,,Допри го сонцето-Откриј ја тајната за почетокот на светот''
-Голема Планинска велосипедска тура 52Км
-Мала Планинска велосипедска тура 28Км
-Планинарење
-Планинско трчање
-Фамилијарен излет
-Културно забавна програма за време на целиот настан

Сите учесници настапуваат на сопствен ризик.

Со самото стартување,учесниците се согласуваат дека организаторот не одговара за постапките на учесниците кон самите себе,ниту кон другите учесници.
Забрането учество на малолетни лица, освен во присуство на родител или старател.
Опрема: за учество неопходно е носење на заштитна кацига и технички исправен планински велосипед, односно соодветни чевли и облека за планинарење.
Организаторот го задржува правото за правење на евентуални измени кои ќе бидат неопходни, а за кои ќе бидете навремено известени.

Дополнителни детални информации на :
http://www.tikveskitocakdzii.mk/
-резервација на стартни пакети
tikveskitocakdzii@gmail.com или 070/911-912

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook