Наслов

5-та мтб тура „Питијада-Велес 2018“
Локација: 
Велес
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 21 Октомври, 2018 - 06:00

Контакт

Име и презиме: 
Veles Biking

Во организација на ЗГ "Велес Бајкинг"-Велес , по ПЕТТИ пат се организира "5-та мтб тура „Питијада-Велес 2018" ".
Стартот е пред бината на фестивалот,на ден 21.10.2018 (недела), со почеток во 10:00 (плоштад Сармаале).
ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ околку патеката, и дополнителните изненадувања , следете ги објавите на ЗГ Велес Бајкинг.
ВЕЛЕС Ве очекува!!!!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
5
 
6
 
 
 
 
 
 
12
 
13
 
 
15
 
 
17
 
 
 
 
 
 
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

На Facebook