Октомври 2019

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
30
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
 
7
8
9
10
11
12
13
 
 
 
 
 
 
 
14
15
16
17
18
19
20
 
 
 
 
 
 
 
21
22
23
24
25
26
 
 
 
24 Окт 2019 - 19:00
 
 
26 Окт 2019 - 10:00
 
29
30
31
1
2
3
Ехо Фестивал на Планински Филм 2019 28 Окт 2019 - 20:00 to 1 Ное 2019 - 23:00
»
 
 
 
 
 
Семинар за ски и сноуборд учители 2019/2020 31 Окт 2019 - 18:00 to 12 Дек 2019 - 20:00
»