Декември 2018

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
2 Дек 2018 - 06:00
 
3
4
6
8
9
 
 
 
Skopje Ice Festival 2018 7 Дек 2018 - 18:30 to 9 Дек 2018 - 12:30
 
 
 
10
13
14
16
 
 
 
16 Дек 2018 - 10:00
 
17
18
19
20
21
22
 
 
 
 
Алпинистички викенд во Охрид 21 Дек 2018 - 20:00 to 23 Дек 2018 - 15:00
 
 
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 
31
1
2
3
4
5
6