IV
Април
2019
1
2
3
4
5
6
19 Апр 2019 - 10:00
ΔΕΘ TIF Helexpo
21 Апр 2019 - 10:00
ZAN MITREV CLINIC , SKOPJE
10 Мај 2019 - 17:00
Градски парк - Фонтана
10 Мај 2019 - 17:00
Мариово
11 Мај 2019 - 11:00
Стенковец
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
15
 
16
 
17
 
18
 
20
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

11 Фев 2019