IV
Април
2019
1
2
3
4
5
6
19 Апр 2019 - 10:00
ΔΕΘ TIF Helexpo
21 Апр 2019 - 10:00
ZAN MITREV CLINIC , SKOPJE
10 Мај 2019 - 17:00
Градски парк - Фонтана
10 Мај 2019 - 17:00
Мариово
11 Мај 2019 - 11:00
Стенковец
1
 
4
 
5
 
6
 
12
 
13
 
20
 
26
 
27
 

9 Дек 2018

Арена Борис Трајковски
18:30