1
2
3
4
5
6
26 Мај 2019 - 09:00
Скопска Црна Гора
1 Јун 2019 - 10:00
Понива, Осогово
2 Јун 2019 - 06:00
Баба Планина
2 Јун 2019 - 09:00
Охрид
2 Јун 2019 - 21:35
ВИП Арена БорисТрајковски Мала Сала
7 Јун 2019 - 16:00
1
 
2
 
3
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
14
 
15
 
16
 
20
 
21
 
23
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

11 Ное 2018

Шар Планина
06:00
Градски Парк, Фонтана
11:00
село Беловиште
12:00
Плоштад Македонија
16:00