Наслов

Запознајте се со Република Депонија

Тоа е суровата сегашност во Македонија, купишта ѓубре низ цела држава без правилен третман и без програми за намалување на отпадот. Краток документарец од Кадар - направен во април годинава...

22 Јуни 2017

За авторот