Наслов

Треил трчање во чест на ново-заштитена природа

Kратко филмче за тројца ултра-тркачи кои почесно трчаат низ новиот заштитен парк Патагонија во Чиле. Ретка успешна приказна за природата и човекот и враќањето на големи пространства назад на дивината.

01 Јуни 2015

За авторот