Наслов

Пред поплавата

Леонардо ДиКаприо и National Geographic ве водат низ три годишното патување низ светот, посветено на најголемиот проблем со кој се соочува човештвото од своето постоење, климатските промени. 

Отрезнувачки документарен филм кој слободно може да се опише како преглед на состојбата во која се наоѓаме како човечка цивилизација и како се справуваме со проблемот кој демнее пред нас наречен катастрофално нарушување на целокупниот живот на планетата.

30 Октомври 2016

За авторот