Облека и обувки

Продавам скијачки кондури Tecnika Icon MP 27.5 (43). Одлична тврда и цврста кондура погодна за понапредни скијачи. 

Број 37, поволно!

Поволна цена за патиките бидејќи мене ми се тесни :(

Facebook