Тип:
Марка:
Модел:
Година:
Огласува:
Бојан
Локација:
Контакт:
070338747
E - пошта:
Цена:

Содржина

Камерата е следни спецификации:
- снимање во FullHD и UltraHD (4K) резолуција.

- камерата не е широкоаголна и нема ефект на "Fish-eye". (Нема закривување на хоризонтот)

- висока стабилност и безбедност.

- 4 батерии со кои се снима до 20 мин. секоја = околу 1 час видео материјал... со можност за дополнување на батерии на лице место.

- можност за директен пренос на сликата на видео-бим, лед-панели, ТВ и слично... (излез на слика преку HDMI) посебно интересно за спортски натпревари, концерти, манифестации и слично...