Марка:
Merida
Модел:
Matts 40
Година:
2012
Огласува:
Методи Чилиманов
Локација:
Скопје
Контакт:
075 563130
E - пошта:
Цена:
230 евра

Содржина

Се продава:
Merida Matts 40 - 2012 г.
Големина: 18''
Големина на тркала: 26''
Преден менувач: Shimano Alivio
Заден менувач: Shimano Alivio
Кочници: Tectro Draco - хидраулични
24 брзини
Преден амортизер: RST
Точакот е во одлична состојба, сменета задна касета и ланец пред 200км. Сменети пакни. Има поминато околу 5000км.
Цена: 230евра
Контакт: Инбокс или 075563130