Тип:
Марка:
Vibram 5 Fingers
Модел:
Women Lontra Grey Pink Black Running Shoes
Година:
2015
Огласува:
Елена
Локација:
Скопје
Контакт:
070311073
E - пошта:
Цена:
по договор

Содржина

Женски модел на Vibram 5 Fingers со поголема заштита при физичка активност на различен терен. 

Бројот е 37, но мене ми беше тесен така што пожелно е да носите патики 36 или пак да имате потесно стопало.

Носени се кратко само 2 пати.