Тип:
Марка:
Адидас
Модел:
Стела МекКартни
Година:
/
Огласува:
Елена
Локација:
Скопје
Контакт:
070311073
E - пошта:
Цена:
по договор

Содржина

Модерни женски патики во нејзин стил за шетање и дотерување, не се за спортување. Многу ми е жал што морам да ги продавам, но уште повеќе ме боли така да ми седат во кутија.

Доколку имате потесно стoпало број 37 или 36 нема да згрешите.

Секако ќе може да ги пробате ако сте заинтересирани.