Тип:
Марка:
Tecnika
Модел:
Icon
Година:
Огласува:
Igor Jovanovski
Локација:
Skopje
Контакт:
070997348
E - пошта:
Цена:
1500 денари

Содржина

Кондурата е постар модел, користена е неколку сезони, но нема промена во перформансите и поголеми оштетувања. Погодна е за понапредни скијачи. 

Бројот Мондо 27.5 одговара на број на патики 43 - 43.5.