Тип:
Марка:
Nike
Модел:
T1
Година:
Огласува:
Igor Jovanovski
Локација:
Skopje
Контакт:
70997348
E - пошта:
Цена:
1200 денари

Содржина

Патиките се во одлична состојба. Имаат мали крампони на ѓонот погодни за фудбал на вештачка трева. Обувки носам број 43 - но овие ми беа таман - кнап за мал фудбал. Ги продавам поради тоа што не ги користам долго време.