Title

USHTRIMI SI NJË VAKSINË ANTI-STRES

Aktivitetet e rregullta fizike dhe sportive, jo vetëm që ju përgatitin fizikisht por të jeni të sigurt që do shpërbleheni edhe me shëndet psikologjik.

Nëse ju jeni një konsumator i rregullt i çdo lloji ushtrimi aerobë në doza minimale ditore prej 30 minuta ju keni marrë vaksinën më të mirë dhe më të sigurt që gjithmonë do të ju mbrojë dhe do ta izolojnë stresin.

Kjo është vaksina më e njohur kundër stresit në mbarë botën. E lirë, por me fuqi të madhe parandaluese, shumë pak kontraindikacione dhe një spektër të madh të indikacioneve.

RRIT APO NDIHMON NË:

Stabilitet emocional
Humor të mire
Vetë kontroll
Lirinë
Fuqinë intelektuale
Memorinë – Të mbajturit mend.

ZVOGËLON:

Depresionin
Ankthin
Migrenën dhe dhimbjet e kokës
Momente kritike
Tensionin
Fobitë dhe konfuzionet.

Zgjedhja në mes ndonjë sporti ose rekreacioni është zgjedhja juaj.

29 May 2018

Author Info

Last Members

Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia

On Facebook