Title

KËSHTU DUKET PROCEDURA E DOPING KONTROLLËS

Një video interesante e punuar nga Agjensioni i Antidopingit të Sërbisë me atletën Ivana Spanoviç, me atë se si duket dhe cila është procedura e kontrollës së dopingut për sportistat nëse ata kanë konsumuar diçka të ndaluar.

07 July 2017

Author Info

Last Members

Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia

On Facebook