таг / DOBESOHU

Vetëm fjala tmerruese "celulitë" do të ju motivojë ti provoni disa nga këto ushtrime efektive për pjesën e poshtme të trupit që është në gjendje më kritike çdoherë. Kështu, pa ndonjë tretman të shtrenjtë apo kremëra të shtrenjta, me një dietë ushqimore mirë të përgatitur do ti thoni lamtumirë celulitit tani kur vera është këtu, por mos të ushtrojmë vetëm gjatë verës, por çdoherë....

Nëse nuk jeni person që vrapon, që vozitë biçikletën ose shkuarrja në një palestër është një problem për ju, mos harroni, ecja është gjithashtu një mundësi e mirë për të zvogëluar peshën tuaj.

Djersitja me gjumin na bëjnë të ndjehemi më të qetë për gjërat e yndyrshme, kështu që në mënyrë indirekte na bën më të trashë.

Ushqimi është një fushë ku për secilin zbatohen rregulla të ndryshme. Pra, nga e njëjta dietë dikush dobësohet dhe dikush shton peshë. Nëse pyeteni pse kjo është kështu, përgjigja qëndron në indeksin glikemik...

Derisa kohët e fundit gjithçka është kthyer tek stërvitjet me intensitet të lartë, kjo është një arsye e mirë pse një sprint i thjeshtë nuk duhet të lihet asnjëherë anash.

Edhe pse tema nuk është e thjeshtë, ka një shpjegim shkencor i kohës së saktë të ditës kur ushtrimi mund të ju ndihmojë në humbjen e peshës.

Koha e ftohtë do kalojë gjithësesi dhe do të ketë diell që do të na ngrohë, me çka gjithashtu do të krijohen kushte të përsosura për të shkuar me biçikletë në punë ose fakultet...

Mëngjesi është koha më e rëndësishme e ditës për tu ushqyer dhe kjo nuk duhet të anashkalohet, por është e rëndësishme të shikoni dozimin.

Një nivel më i fortë stërvitës nuk do të thotë që domosdoshmërisht një copë plus në pjatën tuaj.

Çdo opsion i njërës nga këto zgjedhje është i keq për shëndetin tuaj (të mos flasim në qoftë se të dyja janë të kombinuara), por ja këtu, të vëna në një matës, cila prej tyre është më e keqe?

Shkurt. Keni ndërmend të bëni një mënyrë jetese të shëndetshme dhe cilësore? Ndryshoni dy gjëra në jetë - Filloni të stërviteni dhe të ushqeheni shëndetshëm në të njëjtën kohë, dhe mos përqëndroheni vetëm në njërën apo tjetrën.

FB Препораки