таг / dobësim

Vetëm fjala tmerruese "celulitë" do të ju motivojë ti provoni disa nga këto ushtrime efektive për pjesën e poshtme të trupit që është në gjendje më kritike çdoherë. Kështu, pa ndonjë tretman të shtrenjtë apo kremëra të shtrenjta, me një dietë ushqimore mirë të përgatitur do ti thoni lamtumirë celulitit tani kur vera është këtu, por mos të ushtrojmë vetëm gjatë verës, por çdoherë....

Nëse nuk jeni person që vrapon, që vozitë biçikletën ose shkuarrja në një palestër është një problem për ju, mos harroni, ecja është gjithashtu një mundësi e mirë për të zvogëluar peshën tuaj.

Një program, për trajnim force apo peshe, i mirë-strukturuar do ta përmiresonte forcën e një atleti të ri, do të zvogëlonte rrezikun ndaj dëmtimeve sportive si dhe do të përmiresonte performancën e tij sportive.

Djersitja me gjumin na bëjnë të ndjehemi më të qetë për gjërat e yndyrshme, kështu që në mënyrë indirekte na bën më të trashë.

Ushqimi është një fushë ku për secilin zbatohen rregulla të ndryshme. Pra, nga e njëjta dietë dikush dobësohet dhe dikush shton peshë. Nëse pyeteni pse kjo është kështu, përgjigja qëndron në indeksin glikemik...

Derisa kohët e fundit gjithçka është kthyer tek stërvitjet me intensitet të lartë, kjo është një arsye e mirë pse një sprint i thjeshtë nuk duhet të lihet asnjëherë anash.

Pavarësisht të gjitha hulumtimeve, kjo temë mbetet e mbështjellur mes orëve, midis gjumit dhe të zgjuarit nga gjumi, kohës së ushqimit dhe kohës së lirë. Gjithmonë ngjall interes në mesin e atyre që shpesh kanë stërvitje në axhendën e tyre të përditshme.

HIQ MOS U MENDO DY HERË! 8 ushtrime bazike me peshën tuaj trupore, 3 seria me nga 12-15 përsëritje. Thjesht filloni të stërviteni, edhe ashtu me orë të tëra po qëndroni para ekraneve televizive dhe kompjuterike.

Shija nuk është gjëja e vetme dhe e rëndësishme për të cilën ne po hamë ushqim të shpejtë. Shkencëtarët pohojnë se nënndërgjegjshmëria njerëzore është më e tërhequr ndaj ushqimeve që i përjetojmë si "të ndaluara dhe të rrezikshme" ...

Një nivel më i fortë stërvitës nuk do të thotë që domosdoshmërisht një copë plus në pjatën tuaj.

Nëse mjalti është i përbërë kimikisht nga mono dhe disakaride ose nga të njëjtat molekula si sheqeri i bardhë, atëherë pse ai të jetë më i shëndetshëm se sheqeri i rafinuar? Kjo është pikërisht ajo që thonë shkencëtarët, ai ka të njëjtin efekte të dëmshme nëse e teproni me konsumin e tij.

FB Препораки