Suplements

Relaksimi i muskujve, funksionimi i duhur i nervave, mirëmbajtja e një sistemi të shëndetshëm të qarkullimit të gjakut ... Vetëm një pjesë e funksioneve fiziologjike në të cilat ky element i nënvlersuar merr pjesë. Megjithëse i pranishëm në shumë gjëra të ëmbla si pjepër, avokado, bishtajore, banane, domate, gjasat që po merrni kalium të mjaftueshëm gjatë ditës është i vogël ...

Vitamina B6 është e njohur për shumë njerëz si një vitaminë anti-stres që qetëson trupin dhe nervat. Ky mendim është disi i saktë, por ka disa parime themelore se si dhe si të konsumoni këtë vitaminë të rëndësishëm.

A pini pak kofein para se të filloni stërvitjen? Ne do të ju zbulojmë stimulin e preferuar të sportit...

Më lehtë për ti kujtuar funksionet kryesore të vitaminës K, në shkollë të mesme dhe kolegj na mësonin se vitamina K është për koagulim. Tani vitamina K lirisht mund të ju kujtojë jo vetëm për koagulimin, por edhe për një jetë të shëndetshme dhe të drejtë.

Për një sistem të fortë imunitar duhet respektuar nevojat e konsumimit të zinkut...

The advantages and benefits of eating certain foods to maintain good health was recognized long before vitamins were being discovered. Below follow chronologically arranged time periods revealing the enigma about the vitamins.

Mungesa e magnezit është më e zakonshme se sa ne mendojmë. Këto janë disa shenja që e tregojnë këtë problem...

Një nga arsyet pse vitamina C duhet të ketë një vend të përhershëm në regjimin e ushqimit që e hani gjatë ditës tuaj nuk ka të bëjë vetëm me sistemin imunitar. Kjo vitaminë ka shumë përfitime të tjera për të ofruar.

Rritja e konsumimit apo zvogëlim? Cilido mekanizëm ka mungesë të mineraleve, kjo mund të reflektohet nëpërmjet një seri të simptomave të pakëndshme... Këto janë pesë mineralet më të rëndësishme që ju duhet ti konsumoni në sasi të mjaftueshme.

The Egyptians, many years ago knew that if you regularly eat liver, you won't have problems with your vision. We don't know whether at that time in Egypt there were specialized ophthalmologists, but nutritionists have been updated with the current events. Here is why vitamin A is required for the most important sense in our body.

The importance of Boron as a mineral has been promoted intensively in recent years, due to its role in bone health and cartilage structures, as well as for its importance in the complex stimulation of the secretion of sex hormones.

Facebook