Title

DIETË DOBËSIMI, DUKE MOS E NDALUAR USHQIMIN

Të ngopur tashmë me të gjitha këto kufizime. Mos hani këtë, pini këtë sot, mos hargjo energji elektrike, etj... Bëni ndryshim për tu dobësuar shpejtë!

Pothuajse të gjitha dietat janë të bazuara në disa kufizime dhe ndalime mbi ngrënien e ushqimit kuantitativ dhe kualitativ. Por nutricionisti i njohur Keri Glassman thotë se është koha për njerëzit që të përqendrohen në atë që ju duhet të hani, jo atë që nuk mund të hani.

Sipas tij, problemi kryesor i dietave është se ata imponojnë një qëndrim negativ ndaj gjërave. Gjithmonë diçka është e ndaluar dhe njerëzit janë të përqendruar në të. Por, çfarë nëse ju të ndryshoni pozicionin dhe të filloni të menduarit për gjërat që ju mund të dhe duhet të hani? Atëherë ju ndiheni më pozitiv dhe të motivuar në lidhje me atë që bëni.

"Hani më shumë, jo më pak", është i pari i tetë rregullave për humbjen e peshës në mënyrë të shëndetshme, sipas një libri të ri nga Glassman. Në qoftë se ju hani shëndetshëm dhe atë çfarë duhet për tu ngrënë, ju mund të konsumoni sa të ju dojë shpirti juaj në vend që të numëroni kaloritë.

Libri – The New You (Diet) gjendet në Amazon dhe kushton diku $ 15.

18 April 2017

Author Info

Last Members

Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia

On Facebook