General

Agjensioni ndërkombëtarë për studimet mbi kancerin disa kohë më parë deklaroi se kafeja është një arsye e mundshme për shfaqjen e kancerit në trup, mirëpo ato tani kanë ndryshuar mendjen për shkak të mungesës së provave, por kanë një paralajmërim...

Që trupi të funksionojë pa gabime, përveç asaj që konsumojmë, është e nevojshme t'i kushtojmë vëmendje edhe asaj që bëjmë pas ngrënies. A e gjeni veten në ndonjërën nga këto shprehi?

Personave të cilët vuajnë nga tipa të ndryshëm demencisë u mungon bash kjo vitaminë.

Shija nuk është gjëja e vetme dhe e rëndësishme për të cilën ne po hamë ushqim të shpejtë. Shkencëtarët pohojnë se nënndërgjegjshmëria njerëzore është më e tërhequr ndaj ushqimeve që i përjetojmë si "të ndaluara dhe të rrezikshme" ...

Në sezonin e ftohtë dhe të gripit, nuk ka asgjë më të keqe se pritja e gjatë në farmaci dhe një ton grimcash viruse të shpërndara rreth jush. Gjithashtu mos i harroni çmimet e larta të ilaçeve. Kjo është arsyeja pse duhet të kujdeseni për shëndetin tuaj dhe ti bëni një shah-mat gripit me këto mënyra të shijshme.

Kur është fjala për fruta, atëherë çdo gjë është më ndryshe, zgjidhni cilësinë, dhe jo sasinë. Tek artikulli më poshtë lexoni se pse disa frutë janë më të shëndetshme se të tjerat.

Ne ju inkurajojmë që gjatë fundjavave në maksimum ti shfrytëzoni për të dalur nga shtëpitë tuaja, të shkoni në një mal, të shkoni në skijim, të bëni një udhëtim në natyrë, thjesht të relaksoheni sa më shumë. Sidoqoftë, pagjumësia me të cilën përballet një pjesë e madhe e popullsisë së re aktive dhe ambicioze mund të lërë pasoja të gjata shëndetësore. Sipas hulumtimeve të fundit, gjumi mund të kompensohet ...

Djersitja me gjumin na bëjnë të ndjehemi më të qetë për gjërat e yndyrshme, kështu që në mënyrë indirekte na bën më të trashë.

Për shkak se të fleturit mbi tastierë ose lodhja në një takim të rëndësishëm pune mund ta nervozojë shefin tuaj, kurse gota e kafesë shpesh nuk na ndihmon shumë, ndryshoni pak taktikat dhe kafshoni diçka që do të ju fuqizojë dhe që është e shëndetshme.

Ushqimi është një fushë ku për secilin zbatohen rregulla të ndryshme. Pra, nga e njëjta dietë dikush dobësohet dhe dikush shton peshë. Nëse pyeteni pse kjo është kështu, përgjigja qëndron në indeksin glikemik...

Një nivel më i fortë stërvitës nuk do të thotë që domosdoshmërisht një copë plus në pjatën tuaj.

Facebook