Title

ÇDO MËNGJES NDIQNI KËTO 3 RREGULLA PËR TË HUMBUR PESHË

Mënyra më e mirë për të humbur kilogram në mëngjes është të hani ushqim të shëndetshëm. Ndiqni këto 3 rregulla çdo mëngjes dhe së shpejti ju do të keni rezultate të dëshiruara.

1. Hani ushqim sapo të zgjoheni.

Studimet tregojnë se mëngjes të hershëm ndihmon në përshpejtimin e metabolizmit, kështu që përpiquni për të ngrënë mëngjes 30-60 minuta pasi ju të zgjoheni për të përdorur potencialin e plotë të trupit për ta djegur yndyrën.

Nëse ju hani mëngjes pasi të zgjoheni ju do të shmangni ndjenjën e urisë gjatë ditës, dhe ajo do të zvogëlojë dëshirën për ushqim të shpejtë.

2. Konsumoni më shumë proteina.

Mëngjes i pasur me proteina si veza ose kosi, do të heq ndjenjën e urisë dhe do të ju ndihmojë të hani më pak dhe më e rëndësishme do të humbni peshë.Një studim ka gjetur se gratë që hanë vezë për mëngjes, kanë humbur dy herë peshë më tepër se ata që e fillojnë ditën me një gjevrek.

Dieta proteinike gjithashtu ju jep energji gjatë gjithë ditës, sepse ajo tretet më ngadalë se gjitha ushqimet e tjera.

3. Filloni ditën tuaj me një banane.

Nëse ju hani një banane në mëngjes kjo do t'ju ndihmojë të djegni më shumë kalori, sepse ajo stimulon trupin që të përdorë yndyrën e cila do të ju japë energji.

Për shkak të kësaj egziston rregulli i përgjithshëm: Hani ushqime të shëndetshme dhe të pasura me proteina në qoftë se ju dëshironi të humbni më shumë kalori.

26 March 2017

Author Info

Last Members

Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia

On Facebook