Drinks

Këshilla e përgjithshme është të pish sa më shumë ujë në ditët e nxehta të verës. Por a pini ju ujë të mjaftueshëm dhe cilat janë simptomat e dehidrimit?

5 arsye pse gjëja e parë që duhet ta bëni në mëngjes është të pini një gotë plot me ujë.

Shija e ëmbël, efekti i gazuar dhe rritja e kofeinit janë disa nga arsyet që i bëjnë këto pije më të dëshirueshme pa marrë parasysh sa kalori të dëmshme ato i shtojnë bilancit tuaj të përditshëm. Këtu janë disa këshilla si të shëroheni nga kjo varësi...

The apple cider vinegar is simply the best side of the apple and definitely the best type of vinegar which surpasses the competition with the unimaginable number of health benefits. Here's why apple acid cider vinegar should be part of every meal.

When being thirsty or tired, we often reach for fruit juices and soft drinks, but the fact that one glucose molecule binds 4 molecules of H2O, makes us even thirstier. Only water can truly get us back to normal, because we are the water we drink.

Për dallim nga ushqimi, uji nuk përmban proteina ose sheqerna të cilët mundësojnë rritjen e bakterieve. Mirëpo nëse mbushni një gotë ujë dhe e leni atë të qëndron gjithë natën, ajo do ta ndryshon shijen. Çka ndodh me ujin brenda shishes dhe pse ai ka afat skadimi?

It appears that there is a lot of confusion when it comes to determining the right ways to maintain hydration. Some of the most frequently asked questions I get from athletes in my sports nutrition coaching are question about hydration:
How much water do we need to drink? Are eight glasses of water enough for optimal hydration? Do we need to replenish electrolytes?

You buy green tea, pour boiled water on the tea bag and you end up drinking tea with yellowish-brown color. And it is in our nature to say "Oh, that's the way it should be." Well, it depends!

Ако сеуште мислите дека млекото е бело тогаш се лажете. Она што кравите нам ни го даваат несомнено има примеси на жолта боја, а тоа значи дека млекото е богато со витамин B2.

  •  

Facebook