Title

Strumina Trail 2019
Location: 
Штип
Country: 
Republic of Macedonia
Date: 
Sunday, 17 November, 2019 - 10:00

Контакт

Full name: 
TREX

Шесто издание на трката во планинско трчање - Струмина Треил

Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански во 10:00.

Пријавувањето започнува од 24.10.2019 и трае до 11.11.2019.
Стартнината изнесува 100 денари. За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи.

За останатите следува диплома во електронска верзија.
Патеката е со должина од 18км со 750м D+.

Имаме еден окрепен пункт во селото Липов Дол (8.9км).
Попатно се минува покрај чешми и тоа Струмина на 2.8км, Љупчова на 7.1км и Куртбунар на 17.5 км.

Регистрации - https://trex.mk/strumina

---
Sixth edition of the trail running race Strumina 18 km / 750 D+
Registrations - https://trex.mk/strumina

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Map

M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Facebook