Title

Само-одржување на точаци
Location: 
Њуделхиска 4, 1000 Skopje
Country: 
Republic of Macedonia
Date: 
Tuesday, 30 July, 2019 - 18:00
Tuesday, 6 August, 2019 - 18:00
Tuesday, 13 August, 2019 - 18:00
Tuesday, 20 August, 2019 - 18:00
Tuesday, 27 August, 2019 - 18:00
Tuesday, 3 September, 2019 - 18:00
Tuesday, 10 September, 2019 - 18:00
Tuesday, 17 September, 2019 - 18:00
Tuesday, 24 September, 2019 - 18:00

Контакт

Full name: 
Педала

Секој вторник Педала е отворена за потребите на членовите и точакољупците во Скопје.

Алатите се на располагање секој да ги користи, а некој од Педала доброволците е таму да ве советува или помогне како да си го одржувате точакот. Затоа што нема никој да вложи повеќе љубов во одржувањето на твојот точак од ти самиот.

Постоењето на Педала зависи од вас и вашата донација, односно членарина.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Map

M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Facebook