Title

EMOCIONET E MARATONËS SË SHKUPIT 2017

Vikendin e kaluar kishim mundësinë të kënaqemi në evenimentin më të madh në Maqedoni, - Wiz Air Maratonën e Shkupit 2017, mirëpo nuk duhet harruar disa nga momentet, emocionet e këtij vikendi. Për të qenë pjesë e këtij evenimenti fantastik dhe mjaft pozitiv është kënaqësi dhe moment i papërshkrueshëm. Kënaquni duke shikuar videon!

18 May 2017

Author Info

Last Members

Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia

On Facebook