Title

VIDEO: KËSHTU DO TË ISHTE JETA PA INTERNET

Ketrini dhe Vajni kanë investuar 24 vite të jetës së tyre duke ndërtuar një shtëpi të vogël, e vetëqëndrueshme, një shtëpi që është mjaft e rehatshme, ajo gjindet pranë ishullit Vancouver në Amerikën e Veriut. Gjithçka kanë ndërtuar me duart e tyre, bile ka edhe kopshte pranë shtëpisë, shtëpia është e rrethuar përreth nga uji, atje nuk ka rrjet që do të thotë nuk mund të kyqeni në internet. Mirëpo ato mendojnë se asgjë nuk mungon.

29 December 2016

Author Info

Last Members

Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia

On Facebook