за финалето на купот на Р. Македонија 2010-11

Мотивациски клип на ФК Металург Скопје

Овој клип беше направен од стручниот штаб на ФК Металург и Мехо Хамзич и пуштен пред финалниот натпревар на купот на Македонија сезона 2010-11 каде Металур победи над Тетекс со 2-0.