10 Совети за гледачите на Скопскиот маратон

Сите што трчале маратон се свесни колку голема помош може да им пружи публиката. Доколку сакате и вие да станете „добар” гледач потребно е да вложите многу труд 🙂 За сите вас што ќе го следите Скопскиот маратон, подготвивме 10 совети:

 

Автор

Wizzair Skopski Maraton

Скопје

Македонија