Фибербрун на долго и широко

Следната точка на супер интересниот Freeride World Tour оваа година е закажана за оваа сабота, 9ти март во Фибербрун, Австрија. Еве една „мала“ 7 гигапикселна фотографија од амфитеатарот каде ќе се оджи натпреварувањето. Има што да се види!

  Клик на сликата..

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија