Наградени фотографии на конкурсот „Девојки како нас”

Ви ги претставуваме победниците на конкурсот – првите три фотографии во избор на стручното жири.

Се радуваме за огромниот број на пристигнати фотографии и сме горди што заеднички ја покренавме свеста за силата која спортот и рекрацијата ни ја даваат.

Сите фотографии можете да ги погледнете тука, а истите ќе бидат дел од изложбата во Јавна Соба која ќе биде поставена на 13 Април 2018 година. Продолжуваме да докажуваме дека има многу #ДевојкиКакоНас кои не запираат!

Благодарност до Амбасадата на Холандија во Македонија за поддршката!

Автор

TAKT NGO

Скопје

Македонија