Промотивно видео - Isostar & No Limit

Isostar – соодветна хидратација за вашата спортска активност

Осмоларноста на Isostar Hydrate & Perform, содржината на јаглехидратите и температурата на течноста се фактори кои требате да ги земете предвид доколку сакате соодветна хидратација за време на Вашата спортска активност.

Автор

No Limit

Скопје

Македонија