Тренинг разонода – АСК Скади на припреми во Хинтертукс

Дечињата од ски клубот АСК Скади Скопје, дел од годишниот програм за тренинг, тековна тренинг сесија во Хинтертукс, Австрија.

Автор

Ski Macedonia

Скопје

Македонија