Комерцијален текст

Бидете подготвени за зимски авантури во природа

Најновите технолошки достигнувања, во областа на Outdoor опремата, како обувки, облека, опрема и акцесори, и оваа есен-зима 2015 во Scout Outdoor Shop.

Почитувани професионалци, авантуристи и ентузијасти во Outdoor спортовите,

Ние, Scout Outdoor Shop, секоја нова сезона, ги правиме достапни за вас најновите технолошки достигнувања, во областа на Outdoor опремата, како обувки, облека, опрема и акцесори.

Тоа нема да биде исклучок ни во оваа есен-зима 2015 сезона. Повелете во Scout Outdoor Shop, каде можете да ги најдете новите есен-зима колекции од брендовите Salewa, Jack Wolfskin, Regatta, Dare 2b, Dynafit како и опремата и акцесорите од Suunto, Sigg, Gerber, Nite-Ize, Silva, Braun, Sea to Summit, GoPro.

 

Се гледаме во Scout Outdoor Shop 🙂