Алгасан ги подмачка стапките на Крали Марко

Овој викенд во Прилеп се одржа исклучително интересна трка во планинско трчање која се одржува веќе петта година за ред. Сите натпреварувачи имаа одлична можност да уживаат во неколкуте различни дистанци на Крали Марко Треилс 2015, а Алгасан беше присутен како главен придружник во коректното загревање и неопходното ладење на трката. 

Автор

NATUSANA MAKEDONIJA

Скопје

Македонија