Бронза за Јована во Лос Анџелес

Падна и првата медала во тимот на Специјална Олимпијада Македонија во Лос Анџелес 2015. Бронзата ја освои Јована Павловиќ во 50 метри пливање слободен стил. Честитки.

Автор

Special Olympics Macedonia

Скопје

Македонија