Комерцијален текст

Комфорт и здрав животен стил во Хотел ДОЛЧЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Во склоп на Хотел Долче Интернационал се наоѓа и модерна фитнес сала, најсовремено опремена за луѓе со посебен животен стил кои сакаат во позитивна атмосфера да ја обноват својата енергија и здравје.

Тимот на Хотел Долче Интернационал веќе втора година успешно се грижи за своите гости и клиенти и воведува нови стандарди во областа на квалитеното живеење: преку најсвежо приготвен појадок со ислкучиво здрави продукти до модерна фитнес сала која нуди комфорност и интимност.

Предноста на сите кои вежбаат во Долче е тоа што салата се издава на користење на максимум две лица во исто време, што ви овозможува квалитетно време само за вас и/или заедно со вашиот партнер-ка. Во пријатна атмосфера и добра музика релаксирајте се за време на викендите или после напорниот ден.